Slik fungerer Regino

Slik fungerer Regino 1. Fyll ut vårt skjema Du registrerer oppdraget i et skjema hos oss. Vi bearbeider og kategoriserer oppdraget, og videresender det til våre regnskapsførere og revisorer. 2. Sammenlign tilbudene Vi har som mål at du skal få inntil 3 tilbud. Du blir varslet via E-post og SMS når vi har funnet noen som passer til oppdraget ditt […]

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis.

Slik fungerer Regino

1. Fyll ut vårt skjema

Du registrerer oppdraget i et skjema hos oss. Vi bearbeider og kategoriserer oppdraget, og videresender det til våre regnskapsførere og revisorer.

2. Sammenlign tilbudene

Vi har som mål at du skal få inntil 3 tilbud. Du blir varslet via E-post og SMS når vi har funnet noen som passer til oppdraget ditt og som ønsker å gi det et tilbud. Du kan følge prosessen på din personlige side og sammenligne tilbudene du har fått

3. Velg samarbeidspartner

Du velger det tilbudet som passer dine behov og kriterier best. Husk at pris ikke alltid er det viktigste kriteriet. God kjemi danner grunnlaget for et godt og bærekraftig samarbeid.

Hvorfor fungerer Regino så bra?

Når du registrerer et oppdrag hos oss setter vi seg i kontakt med regnskapsførere som konkurrerer om ditt oppdrag. Regnskapsførerne er aktivt på utkikk etter nye kunder og ønsker å komme i kontakt med nettopp deg. Dette gjør at de må levere et konkurransedyktig tilbud til deg, både på pris og kvalitet. For deg betyr dette at du vil være garantert å få et godt tilbud som du vil være fornøyd med. Du står helt fritt til å velge og vrake tilbud og forplikter deg ikke til noe ved å registrer deg hos oss.

Disse elementene gjør tjenesten vår så bra!

Hvorfor er det gratis å bruke Regino?

Det er gratis for deg som kunde fordi vi ønsker at både selskaper og privatpersoner skal kunne få tilgang til gode fagfolk og samarbeidspartnere uten at det skal koste noe. Det er trygt, gratis og du får oppfølging gjennom hele prosessen.

Hvorfor trenger Regino kontaktinformasjonen min?

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å kunne holde kontakt med deg og følge deg opp helt fram til du har fått tilbud fra regnskapsførere eller revisorer. Dersom noe skulle være uklart med oppdraget du har sendt inn tar vi kontakt med deg og sørger for at vi får det vi trenger for å publisere oppdraget. Regnskapsførerne må ha tilstrekkelig informasjon for kunne avgjøre om ønsker å gi deg et tilbud eller ikke.

Vi gjør oppmerksom på at regnskapsførere og revisorer ikke får tilgang til din kontaktinformasjon før de har kjøpt tilgang til oppdraget ditt. Dette sørger for at du ikke blir kontaktet av uønskede personer og vil bare få konkrete henvendelser via tjenesten vår.

Hva skjer etter at jobben er registrert og lagt ut på siden?

Når du har lagt inn et oppdrag hos oss foretar vi en validering av oppdraget. Vi må verifisere at vi har nok informasjon om oppdraget ditt til at en regnskapsfører er i stand til å ta stilling til jobben. Etter dette blir oppdraget publisert på nettsiden vår, i tillegg til at aktuelle regnskapsførere blir tipset via SMS og E-post. Videre vil du bli varslet på SMS og E-post når vi har funnet en regnskapsfører til deg, og innen kort tid vil du bli kontaktet med et tilbud fra den en regnskapsfører.

Hvor mange bedrifter kan jeg forvente svar fra?

Vi har som formål å gi deg inntil 3 tilbud fra 3 forskjellige regnskapsførere. Dette gir deg muligheten til å sammenligne oppdragene opp mot hverandre og bestemme selv hvem som passer best for deg. Vi gjør deg oppmerksom på at pris alene ikke bør være den avgjørende faktoren når du velger et tilbud. En regnskapsfører skal også fungere som en støttespiller og en rådgiver. Dermed er god kjemi og god kommunikasjon like viktig som lav pris. Ved å registrere oppdraget sitt hos oss vil det automatisk bli en konkurranse på pris mellom regnskapsførerne og du får dermed en konkurransedyktig pris med en gang.

Forplikter jeg meg til noe ved å legge ut jobben på Regino?

Du forplikter deg ikke til noe ved å registrere deg og oppdraget ditt hos oss. Du bestemmer selv hvilke tilbud du ønsker å ta stilling til og hvilket tilbud du velger å godta. Det eneste vi håper på er at du tar deg tid til er å gi oss tilbakemelding underveis på hvem du eventuelt velger og at du i ettertid gir oss en tilbakemelding på tjenesten vår.